eCommerce WordPress Themes

Kargo Ücreti

budaolsun.com üzerinden yaptığınız 400TL ve üzeri siparişlerinizde gönderim bedeli ücretsizdir. 400TL altı siparişlerinizde 79.9 kargo ücreti yansıtılmaktadır.

Siparişim Ne Zaman Kargoya Verilir ?

Hafta içi saat 14.00’e kadar verdiğiniz siparişler herhangi bir aksi durum olmadığı sürece aynı gün Aras Kargo’ya teslim edilmektedir.

Teslimat süresinde veya teslimat sırasında üründeki deformasyon vb. sorunlar yaşandığı durumda, 
[email protected] e-posta adresimizden veya +90 532 353 7973 numaralı WhatsApp Hattı’ndan destek alabilir veya Destek Talebi sayfasından talep oluşturabilirsiniz.

Ödeme ve Teslimat

1) PAYTR Ödeme altyapısının sunduğu havale/EFT (Elektronik Fon Transferi) yaparak da ödeme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

2) budaolsun.com üzerinden yaptığınız alışverişlerde PAYTR ödeme altyapısı ile tüm kartlarla tek çekim ödeme yapabilirsiniz. 600TL ve üzeri siparişlerinizde ise taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Siparişlerinizi sizin iptal etmeniz ya da tarafımızca “stokta bulunmama”, “tedarik edememe” gibi sebeplerle iptal edilmesi durumunda; En fazla 48 saat içerisinde iade bilgisini bankaya iletiyoruz. Sipariş bedelinin iadesi ise bankanıza göre 1-5 iş günü içerisinde kredi kartınıza/banka hesabınıza yapılmaktadır.

*budaolsun.com herhangi bir sebep göstermeksizin siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.

4) Ödeme Takibi 
Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir. 
Belirtilen adreste herhangi bir hata durumunda teslimatı gerçekleşemeyen sipariş ile ilgili olarak siparişi veren ile bağlantı kurulmaktadır.
Ziyaretçimiz tarafından belirtilen e-posta adresinin geçerliliği siparişin aktarılmasını takiben gönderilen otomatik e-posta ile teyit edilmektedir.  
 
Lütfen dikkat edin!
Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri, teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düşünüyorsanız kargo görevlisine tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiği kabul edilmektedir. 
Ürün hasarlı ise: Hazırlamış olduğunuz tutanağı en kısa zamanda Whatsapp Destek Hattı’mıza gönderin.
Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde siparişinizle ilgili gerekli işlemleri başlatacağız ve en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız.

E-ticaret platformlarında da varız!